Джесика Симпсън сподели, че докато е била в болницата на

...
Джесика Симпсън сподели, че докато е била в болницата на
Коментари Харесай

Джесика Симпсън с нови откровения

Джесика Симпсън показа, че до момента в който е била в болничното заведение на път да роди първото си дете, татко й се обадил да й каже, че напуща майка й след 34 години брак. Певицата продължава с шокиращите разкрития от персоналния си живот в новата си автобиография „ Open Book “.

През 2012-а Симпсън постъпи по спеншонст в лечебно заведение три седмици по-рано от предстоящата дата за раждане, тъй като бебето й беше станало прекомерно огромно. Тя твърди, че тъкмо тогава татко й решил да й показа новината.

„ Когато звънна, той ми благодари за това, че съм му посочила по какъв начин би трябвало да живее – свободен. Двамата с майка ми непрестанно се караха. Тя беше изцяло наясно с проблемите им, само че през цялото време знаеше какво ги чака. Той обаче избра доста несъответствуващ миг да ми го каже – скапе един от най-щастливите ми интервали. Дълго време не му простих “, споделя певицата.

В предишното се говореше, че татко й Джо е гей – клюки, които той отхвърли. Джо даже се наложи да напише публично изказване, че половата му ориентировка не е повода да желае бракоразвод от майката на Симпсън. Но Джесика в този момент твърди, че три дни преди сватбата й за настоящия й брачен партньор, той й се обадил да й каже, че ще води мъж със себе си на церемонията.

„ Тогава той беше навлязал доста във фотографията. Звънна да ми каже, че ще пристигна на сватбата с негов модел, едно младо момче. След къса пауза осъзнах, че би трябвало да приема татко си подобен, какъвто е и се съгласих да го докара. Не съм сигурна, че бях изцяло съгласна със протичащото се, само че майка ми също бе съпроводена от нов човек. Всички продължиха напред, въпреки за мен това да се оказа много мъчно “, споделя Джесика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР