Джесика Рабит е призната за една от най-сексапилните героини в

...
Джесика Рабит е призната за една от най-сексапилните героини в
Коментари Харесай

Жената, вдхъновила най-секси анимационната героиня в историята

Джесика Рабит е приета за една от най-сексапилните героини в анимационен филм. С излизането на " Кой натопи заека Роджър " през 1989 година тя се трансформира в икона, само че това, което малко на брой знаят, е, че обликът ѝ в действителност е въодушевен от една друга, също толкоз секси икона.
 Кое дефинира сексапила - или за какво считаме някой за по-привлекателен от различен
Кое дефинира сексапила - или за какво считаме някой за по-привлекателен от различен

Според науката

Става дума за Вики Дъуган, модел и актриса от 50-те години на предишния век. Тя става известна с дръзките рокли, които постоянно облича, с цел да притегли внимание на разнообразни събития, и в следствие се трансформира и във вдъхновението за облика на Джесика Рабит.

Но тъкмо както анимационната героиня един път споделя: " Не съм неприятна, просто съм нарисувана по този метод ", по този начин и провокативният жанр на Вики Дъуган е напълно целеустремено реализиран.

Зад известността на актрисата в реалност стои холивудският журналист Милтън Вайс, който поръчва за нея няколко дръзки рокли с гол тил. Визиите, естествено, притеглят внимание, затова и Вики Дъуган получава необятно медийно отразяване. Образът ѝ става даже още по-интересен за обществеността, откакто тя е безусловно изгонена от празненство поради това, че е привлякла прекалено много внимание.

Благодарение на провокативните рокли, които облича за всеки мотив, актрисата и модел получава прякора си " Гърбът ". След като основава първите три рокли за нея, всички с гол тил, публицистът, който стои зад облика ѝ, на процедура постанова нейния прякор.

Не лишава доста време и Вики Дъуган се трансформира в фаворитка на фотографите. Освен това тя даже е включена в брой на Playboy от 1957 година и постоянно е представяна в пресата. Тоалетите ѝ стават толкоз именити, че когато през същата година публицист я пита с какво ще се откроява идната ѝ рокля с гол тил, Вики Дугън просто дава отговор: " С мен. "
 Пейдж Ванзант със секси коледни провокации
Секси коледните провокации на Пейдж Ванзант

Да забележим кой е бил добър и кой - не

Въпреки огромната ѝ известност по това време обаче, актрисата изчезва от полезрението на обществеността още през 1959 година И в случай че не беше филмът " Кой натопи заека Роджър ", надали в миналото още веднъж щеше да се заприказва за нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР