Джеси Джейн почина на 43-годишна възраст след предполагаема свръхдоза.Порнозвездата, чието

...
Джеси Джейн почина на 43-годишна възраст след предполагаема свръхдоза.Порнозвездата, чието
Коментари Харесай

Популярна порно актриса е открита мъртва

Джеси Джейн умря на 43-годишна възраст след хипотетична свръхдоза.

Порнозвездата, чието същинско име е Синди Хауъл, е била открита мъртва от полицията в дома си в в Мур, Оклахома, дружно с приятеля си Брет Хазенмюлер.

Полицията е реагирала на сигнал от работодателя на Брет, който не е чувал нищо за него от него от няколко дни. 

Порнозвездата взе участие в редица филми за възрастни, в това число Pirates II: Stagnetti`s Revenge, за който се твърди, че е имал бюджет от 8 милиона $ (£6,2 милиона). Това го прави един от най-скъпите порно филми, правени в миналото.

След като известността на Джеси скача, тя в последна сметка се мести в Playboy TV. Там тя е водещ на известно шоу онлайн, озаглавено Night Calls, както и на Playboy TV Naughty Amateur Home Videos.

Джеси Джейн е иконично име в света на филмите за възрастни и носителка на голям брой награди, в това число AVN и премиите XBIZ. Тя също по този начин пусна своя лична гама от играчки за възрастни.

Това е следващия случай на порно актриса, която умира при неестесвени условия. Оливия Луа, Оливия Нова, Огъст Еймс, Тори Лав и Шийла Стайлз.

Тези пет млади известни порноактриси починаха за по-малко от три месеца преди няколко години, разтърсвайки промишлеността и оставяйки порно общността да търси отговори.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР