Джери и Сюзън от втори сезон на Игри на волята

...
Джери и Сюзън от втори сезон на Игри на волята
Коментари Харесай

Изненада! Джералдин и Сюзън от "Игри на волята" се събраха и направиха това

Джери и Сюзън от втори сезон на " Игри на волята " не престават да са положителни приятелки, а спортните занимания са нещото, което ги сближи още в шоуто. Оказва се, че Джералдин си е в България, а не в Щатите, където се реалокира, с цел да следва.

Двете мацки споделиха общ фотос, от който излиза наяве, че са създали супер подготовка. Сюзън и Джери са много запалени по спорта и не престават да упражняват крепко, когато детето знамение си е в родината.

Виж още: Късно ляга, а заран не може да стане: Дениз Йозджан не стопира с купоните до зори

Сюзън пък продължава с танците, а неотдавна един от редакторите ни осъмна до ранни зори в прочут столичен клуб, където Сюзън се раздаваше много на сцената. Известно е, че Сюзън е танцьорка, взела участие е във видеоклип на поп звездата Дуа Липа. Научихме от сътрудника, че Сюзън се е раздавала цяла нощ, а в краката ѝ е било цялостно с млади лъвчета, които несъмнено са ѝ обръщали съществено внимание, само че тя на тях - не.

Е, Джери страни от този вид занимания и не е известна с нощен живот, само че пък за нея са значими учението в Щатите, приятелите и гаджето, с който поддържат връзката си много сполучливо.

Виж още: Малко момиче с огромен вкус! Няма да повярвате какво (и колко) нагъва Елена от " Игри на волята "  

Припомняме, че Джералдин отпътува в края на лятото за Съединени американски щати. Там тя се откри в Северна Каролина, защото бе призната в университета " Дюк ". Още тогава обаче Джери показа, че няма да се задържи дълго време в Съединени американски щати, тъй като университетът ѝ има клонове в Китай, а риалити звездата няма самообладание да опознае Изтока. 

Изображение: https://www.instagram.com/geraldine.todorova 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР