Джеръми Хънт беше изправен пред твърдението си, че печеленето на

...
Джеръми Хънт беше изправен пред твърдението си, че печеленето на
Коментари Харесай

Канцлерът на торите Джеръми Хънт се изправи пред Sky News относно твърдението си, че 100 000 британски лири „не са голяма заплата“

Джеръми Хънт беше изправен пред изказванието си, че печеленето на 100 000 английски лири годишно „ не е огромна заплата “.

Канцлерът тори беше упрекнат, че не е в контакт, откакто направи странното изказване за X след диалог с гласоподавателите си. В туита господин Хънт написа: „ Говорих с една дама от Годалминг по отношение на допустимостта за държавната оферта за гледане на деца, която не е налична, в случай че единият родител печели над £100k.

„ Това е проблем, който бих желал в действителност желая да се оправя след идващите избори, защото съм наясно, че не е голяма заплата в нашия регион, в случай че би трябвало да плащаш ипотека. "

Както се появи в Sky News, Тревър Филипс попита дали съжалява за туита: „ Не звучи вярно, нали, да се каже, че £100 000 не е голяма заплата? “ сподели водещият.

Г-н Хънт сподели: „ Ами, разговарях с гласоподавател, който ми уточни, че това, което звучи като огромна заплата, когато цените на жилищата са приблизително към £670 000 в моя регион, в случай че имате ипотека и имате разноски з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР