Джентълмените от националния отбор на България по волейбол изпратиха специално

...
Джентълмените от националния отбор на България по волейбол изпратиха специално
Коментари Харесай

Волейнационалите пожелаха успех на грациите ни с култово видео

 Илиана Раева: Поканили сме Лили Иванова, Слави Трифонов също изрази предпочитание
Джентълмените от националния тим на България по волейбол изпратиха особено видео обръщение, посредством което пожелаха триумф на девойките от националния тим по художествена гимнастика и приканиха българите да поддържат грациите в залата в София, до момента в който " лъвовете " водят първите си значими борби пред горещата аудитория във Варна.

По едно и също време обичаните от българите национални тимове – по волейбол и по художествена гимнастика, се впускат в сериозна конкуренция в международни шампионати, на които страната ни е хазаин. На 9 септември в Двореца на културата и спорта във Варна волейболистите излизат против Финландия в първи мач от шампионата, на който сме домакини дружно с Италия. От 10 септември в „ Арена Армеец “ в София българските гимнастички стартират пътя си към медалите и сърцата на почитателите по целия свят със завладяващите си осъществявания.



След следващата си тежка подготовка във Варна " високите момчета " смениха за малко волейболните топки с топки за художествена гимнастика и с усмивка изпратиха положителна сила към " златните девойки ". Волейболният " отбор " в състав - Валентин Братоев, Розалин Пенчев, Теодор Салпаров, Георги Сеганов и Николай Учиков, се включи в особено комбиниране с смешки и топки за художествена гимнастика. След като се увериха, че тази територия е непокътната за надарените български грации, " лъвовете " взеха решение да пробват упражнението " живописен волейбол " с топки за гимнастика.

А ето го и съчетанието с думи от волейболистите към гимнастичките и българските почитатели:

" Не остана! 9 септември наближава! Очакваме ви във Варна на международното състезание по волейбол. По същото време има и друго значимо международно състезание за България. Докато ние играем във Варна, в София за медали ще се борят от националния тим по художествена гимнастика. Като джентълмени им пожелаваме триумф. Подкрепете „ златните девойки “ в София и нас – високите момчета, във Варна. Защото всички играем дружно за България ".

Волейболните ни национали ще изиграят мачовете си от първата фаза сред 9 и 18 септември във Варна. " Лъвовете " се изправят против Финландия (9 септември), Иран (13 септември), Пуерто Рико (14 септември), Куба (16 септември) и Полша (18 септември). Положителни резултати пращат България във втората фаза в " Арена Армеец " в София сред 21 и 23 септември – тъкмо след края на международното състезание по художествена гимнастика. Преди предстоящата поява на волейболистите в " Арена Армеец ", столичната зала ще бъде подвластна на осъществяванията на Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн в самостоятелната конкуренция и на " диамантите " от ансамбъла на България.

След 48 години България отново е хазаин на международно състезание по волейбол, а след 31 години – на международно състезание по художествена гимнастика. През септември по света ще се приказва извънредно доста за България около спорта. Страната ни е хазаин и на международно състезание по гребане за мъже и дами в Пловдив, мачове от Лигата на нациите играят и националите ни по футбол. Българската федерация по волейбол и персонално момчетата от националния тим пожелават триумф на всички български спортисти!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР