Дженифър Лопес и Бен Афлек отново са сгодени. Новината бе

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек отново са сгодени. Новината бе
Коментари Харесай

Отново сгодени: 20 години по-късно Афлек и Джей Ло пак се пробват

Дженифър Лопес и Бен Афлек още веднъж са сгодени. Новината бе доказана от представител на певицата пред сп. People. Mалко по-късно и самата Джей Ло показа радостната новина с почитателите си особено в своя бюлетин OnTheJLo.com.

Там бе оповестен клип на Лопес, която се възхищава на голям зелен камък върху сребърна халка на безименния си пръст. Сестра й Линда също го показа в обществените мрежи.

Така двойката, която възобнови романса си миналата година, още веднъж имат проекти да застанат пред олтара.

По-рано през седмицата се появиха фотоси на Дженифър с диамантения пръстен на безименния пръст до момента в който се разхожда с щерка си Ема. След това двете се отправили към магазин за мебели, с цел да изберат обзавеждането за общата къща с Бен Афлек, която неотдавна звездната двойка купи за 50 милиона $.

Романсът им стартира през 2002 година, когато Бенифър даже щяха да се оженят, само че през 2004 година скапаха годежа.

Бракът с Бен Афлек за Дженифър Лопес ще бъде четвъртият. Преди да се залюби с артиста, певицата беше омъжена за продуцента Охани Ноа и хореографа Крис Джъд. След раздялата с Афлек, Дженифър Лопес се омъжи за трети път през 2004 година – избраникът й беше Марк Антъни, от който роди две деца, близнаците Макс и Ема. Лопес и Антъни се разведоха през 2014 година.

Бен Афлек се ожени за актрисата Дженифър Гарнър през 2005 година, с която се разведе през 2018 година От Гарнър той има три деца - дъщери Виолет и Серафина и наследник Самюел.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР