Дженифър Лопес и Бен Афлек носеха стари дрехи, а не

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек носеха стари дрехи, а не
Коментари Харесай

Дженифър Лопез показа брачната си халка

Дженифър Лопес и Бен Афлек носеха остарели облекла, а не особено купени за сватбата си. Дългоочакваното встъпване в брак на двете холивудски звезди, които имаха дълга връзка преди 20 години и в този момент са още веднъж дружно, към този момент е действителност. Стана ясно, че Лопес е имала не една, а две рокли на разположение.

" Тази рокля е с мен от толкоз години, пазех я от самото начало и ето ме в този момент, облечена с нея в деня на женитба си ", споделя тя. Бен Афлек е бил облечен в бял смокинг. 

" С най-хубавите очевидци на света, рокля от остарял филм и яке от дрешника на Бен, ние се заклехме и сложихме пръстените, които ще носим до края на живота си ", споделя певицата.

" Любовта е красива. Любовта е добра. Оказва се, че любовта също по този начин е търпелива. Чакаше ни цели 20 години... Любовта е най-великото нещо, единственото, което си коства чакането. "

Веднага след сантименталното събитие Джей Ло пусна фотография без грим в персоналния си Инстаграм, на която се вижда и брачната й халка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР