Дженифър Лопес и Бен Афлек изненадаха феновете си с изненадващо

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек изненадаха феновете си с изненадващо
Коментари Харесай

Близък на Джей Ло разкри лични подробности за нея и Бен Афлек

Дженифър Лопес и Бен Афлек изненадаха почитателите си с изненадващо възобновяване на връзката си от началото на хилядолетието.

Чуждестранните медии подозират, че някогашните сътрудници освен се утешават взаимно след разделите си, само че към този момент 3 месеца водят сантиментална преписка. Според доближени всичко е почнало още в средата на февруари, написа jenata.blitz.bg.

В началото на годината артистът се раздели с половинката си Ана де Армас. Джей Ло също постави завършек на връзката си с бейзболиста Алекс Родригес, макар че двамата напълно скоро си купиха обилен дом и стягаха женитба.

Искрите от бурната обич, която Афлек и Лопес изживяха преди 17 години, очевидно още не са угаснали, тъй като напълно неотдавна двамата бяха видяни на отмора в първокласен ски курорт в Монтана, където артистът има лична хижа.

Те бяха на благотворителен концерт на VAX LIVE на 2 май, а по-късно са поели към курорта. "Бяха сами, дружно ", споделя осведомен източник пред E! News. По думите му, звездите са прекарали там към една седмица.

"Поддържаха връзка дълги години ", сподели различен източник, непосредствен до Дженифър, пред E! News, отбелязвайки, че двойката се е събрала още веднъж, откакто актрисата се е върнала от фотоси в Доминиканската република.

"Бен я потърси, с цел да разбере какво се случва с нея. Последния месец са вечеряли два пъти ", прибавя той. "Химията сред тях е нереална. Те продължиха от там, където последно завършиха и се любуват на компанията си ", споделя още той.

Говорейки за сантименталното им бягство, източник на People споделя, че Лопес и Афлек са прекарали няколко дни отвън града. "Имат мощна връзка. Нещата се развиват стремглаво, само че Дженифър е щастлива ".

"Прекара си ужасно с Бен. Тя е удовлетворена и обича да прекарва времето си с него ", споделя различен източник на изданието.

След края на почивката, на летището някогашните гаджета са видяни да се държат за ръка. А пристигайки в Лос Анджелис двамата са се отправили не къде да е, а към дома на латино дивата.

Любовната история на Бен Афлек и Дженифър Лопес стартира през 2000 година. През 2002 година двамата мислеха да се сгодяват, само че изтощени от вниманието на публицистите, взеха решение да отсрочат сватбата за по-късно.

В последна сметка церемонията по този начин и не се състоя. И при започване на 2004 година звездите се разделиха. След това Афлек се ожени за Дженифър Гарнър, с която се разведе през 2018 година.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР