Дженифър Лопес е от жените, които сякаш се подмладяват и

...
Дженифър Лопес е от жените, които сякаш се подмладяват и
Коментари Харесай

Дженифър Лопес впечатлява с тяло на 25-годишна

Дженифър Лопес е от дамите, които като че ли се подмладяват и разхубавяват с годините. И наподобява това не е единствено външно и с помощта на козметика и разкрасителни процедури. Певицата работи интензивно за формите си и гордо приема похвали, че тялото ѝ е като на 25-годишна, разкри самата тя.

В новия брой на сп. Emmy латината показа: „ Вижте, в даден миг ще остарея. Ще споделят за мен: тя наподобява остаряла! Но в този момент удържам нещата. Онзи ден Алекс беше на двора и ме помоли да му донеса нещо. И аз изтичах да го направя. Той ми сподели: „ Тичаш като 25-годишна “.

„ Не съм намалявала темпото от години и допускам по тази причина тялото ми е във форма. Когато то стартира да се уморява и се появят болки, нещата ще са разнообразни “, добави 48-годишната звезда.
За някои Лопес може да наподобява егоцентрична и прекомерно суетна, но дивата твърди, че не се нуждае от непрекъснато внимание и светлината на прожекторите.
„ Добра съм на сцената, в правенето на фотоси и фотосесии. Трябва да съм добра, тъй като такава е работата ми. Знам по какъв начин да я правя и го върша. Но не изпитвам потребност да бъда в центъра на вниманието. Предпочитам да не приказвам с всички хора на празненство. Не съм подобен човек “, разяснява Дженифър.

Как се оправя с динамичното си всекидневие, в което влизат и уговорките ѝ като продуцент на шоуто World Of Dance:
„ Карам го ден за ден, тъй като напрежението е огромно и се пробвам да не се безпокоя за всичко. Когато се прибера у дома, си върша вечеря, след това си взимам гореща баня. Хапвам шоколадови бисквитки с мляко и виждам телевизия. И съм щастлива. Утрешният ден още веднъж ще е цялостен с работа “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР