Дженифър Анистън сподели за първи път своята много лична история

...
Дженифър Анистън сподели за първи път своята много лична история
Коментари Харесай

Разбити мечти: Дженифър Анистън проговори за Брад Пит и защо...

Дженифър Анистън показа за първи път своята доста персонална история за това по какъв начин се е опитвала да забременее посредством ин витро

В искрено изявление за " Allure ", до момента в който споделя за линията си за грижа за косата " LolaVie ", актрисата разяснява и мъчителните за нея клюки за бременност, които я изтезаваха през годините, разкривайки, че зад това стои загадка битка с безплодието, с което се борила.

Тя се раздели с Брад Пит през 2005 година след 5 години брак и тогава се твърдеше настойчиво, че е избрала кариерата пред децата и по тази причина се стигнало до бракоразвод, напомни Dir.bg.

" Опитвах се да забременея. Това беше предизвикателство за мен, пътят към мечтаното бебе ", сподели Анистън пред изданието.

" Всичките години на спекулации бяха в действителност мъчно време ", означи тя. " Минавах през ин витро оплождане, пиех китайски чайове, каквото ми предложеха. Хвърлих всички старания по въпроса. Щях да дам всичко, в случай че някой ми беше споделил: " Замрази яйцеклетките си. Направи си услуга. Просто не го мисли ".

" Това бяха безспорни неистини - че съм лакомец и се вълнувам единствено от кариерата си. И не дай си Боже една жена да е сполучлива и да няма дете. И че повода, заради която брачният партньор ми ме напусна е тъй като не съм го дарила с дете ", споделя актрисата.

53-годишната звезда не прецизира по кое време се е подложила на ин витро. Казва обаче, че не съжалява за това по какъв начин са се развили нещата.

" Ето ме през днешния ден. Корабът отплава. Всъщност усещам малко облекчение в този момент, тъй като към този момент го няма въпроса " Мога ли? ". Не ми се постанова да мисля повече за това ", споделя още Рейчъл от " Приятели ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР