Дженифър Анистън публикува пост в Инстаграм, посветена на нейния приятел

...
Дженифър Анистън публикува пост в Инстаграм, посветена на нейния приятел
Коментари Харесай

Дженифър Анистън: Матю всички ни разсмиваше

Дженифър Анистън разгласява пост в Инстаграм, отдадена на нейния другар Матю Пери, който умря на 28 октомври. Актрисата означи, че сбогуването с сътрудника й е провокирало вълна от страсти, каквито не е изпитвала до момента: „ Всички изпитваме загуба в някакъв миг от живота си. Обичахме го доста. Той беше част от нашето ДНК. Винаги сме били шестима. Това беше съдбоносно семейство, което ни промени вечно и оформи нашия път. Що се отнася до Мати, той знаеше, че " обича да кара хората да се смеят. Както самият той споделяше, в случай че не чуе смях, ще да почине. Животът му безусловно зависеше от това. И по дяволите, той съумя в това, накара всички ни да се смеем “, написа звездата.


Анистън разгласява и скрийншот от преписка с Пери малко преди гибелта му, обща фотография от снимачната площадка и сцена от „ Приятели “, в която героите им Рейчъл Грийн и Чандлър Бинг си признават любовта един на различен. „ Препращам си известията един на различен през последните няколко седмици. Смях се и плаках и по-късно още веднъж се смях. Ще ги запазя вечно. Мати, обичам те толкоз доста и знам, че душата ти е в този момент в мир и не чувстваш никаква болежка. Говоря с теб всеки ден ", написа тя.

По-рано актьорите, изиграли основните функции в сериала " Приятели " - Дженифър Анистън, Лиза Кудроу, Мат Лебланк, Кортни Кокс и Дейвид Шуимър, пуснаха взаимно изказване във връзка гибелта на артиста Матю Пери. Той умря в дома си в Лос Анджелис на 55-годишна възраст, тялото му беше намерено в джакузи от негов асистент. Все още не е известна точната причина за гибелта. Отбелязва се, че на мястото не са открити опиати и алкохол. В записките си Пери приказва доста за битката си със зависимостите от алкохол и опиати, от които се е лекувал дълги години. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР