Дженифър Анистън и Брад Пит се срещнаха на наградите на

...
Дженифър Анистън и Брад Пит се срещнаха на наградите на
Коментари Харесай

Какво се случи между Дженифър Анистън и Брад Пит на наградите на Американската гилдия на филмовите актьори?

Дженифър Анистън и Брад Пит се срещнаха на премиите на Американската колегия на филмовите артисти. През последните месеци международните таблоиди разясняват някогашната двойка, като настояват, че те са възобновили контактите си. Може този път да не са напълно надалеч от истината. 

Докато Анистън получаваше премията за най-хубава трагична актриса за " Сутрешен блок ", камерите уловиха Брад Пит, който не можеше да откъсне взор от нея на един от мониторите зад кулисите, съобщава CNN. Този миг се превърна за секунди в един от най-споделяните и коментираните в мрежата.  " Улових този много готин миг, когато Брад спря и се загледа в Джен сега, в който тя завоюва премията си. Не можеше да спре да се усмихва ", написа репортерът Джейсън Кенеди в Twitter.

Another look at Brad Pitt watching Jennifer Aniston winning her statue for #TheMorningShow at the #SAGAwardspic.twitter.com/Wg6vQm8Q1z
— The Hollywood Reporter (@THR) January 20, 2020
Това стана малко откакто Анистън взе стауетката за най-хубава трагична актриса. Малко по-късно самият Пит също завоюва премия за играта си  " Имало едно време в Холивуд ". Двамата някогашни съпрузи се срещнаха зад сцената, като бяха уловени от камерите тъкмо когато се поздравиха за триумфа, топло се прегърнаха и си размениха щастливи усмивки. Дали това не е продължението на една от най-обсъжданите връзки в Холивуд? 

SAG Awards: 10 Things the TV Cameras Missed https://t.co/qlnsz8XA0Qpic.twitter.com/wGeU8waRPT
— THR Awards (@THRAwards) January 20, 2020
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР