Джена и Емануела са били сред почетните гости на празненството

...
Джена и Емануела са били сред почетните гости на празненството
Коментари Харесай

Преслава разкри тайната зад името на дъщеричката си

Джена и Емануела са били измежду почетните посетители на празненството по случай 40-ия ден на първата щерка на Преслава Паола. Жената на Наско Стоев не издържала и извила глас в чест на дребната принцеса.

Двете фолкаджийки са доста близки, а неотдавна Преси последва образеца на Джена и смени публично рожденото си име Петя с псевдонима, както стори това и Джена. Емануела пък привлякла вниманието на всички посетители, като се отчела с необикновен подарък за бебето. Тя признала, че го избирала деликатно и с доста обич, тъй като като майка на две момчета нямало опция да купува момичешки дрънкулки.

Преслава изрично не желае фотоси на Паола да циркулират из медиите, по тази причина тържеството било държано в цялостна загадка. Певицата доста рядко демонстрира хлапето си. На празненството признала, че тя еднолично е избрала името на първата си дъщеря, тъй като гаджето й Павел упорствало за друго. Малката към този момент демонстрира глас, когато заплаче и дава поръчка да наследи специалността на майка си., предава hotnews.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР