Джена и Атанас Стоев са една от стабилните и дългогодишни

...
Джена и Атанас Стоев са една от стабилните и дългогодишни
Коментари Харесай

Родени един за друг: Джена трогна със снимка и мило обръщение към любовта на живота си

Джена и Атанас Стоев са една от постоянните и дългогодишни двойки в музикалните среди. Съвсем скоро фолк певицата сервира прочувствена изненада на своя брачен партньор, който отпразнува рожден ден.

" Честит Рожден Ден, Любими! Гордея се с теб! Обичам те! Бъди себе си! До теб съм вечно! " – написа Джена в Инстаграм във връзка празника на половинката си, който е член и на оркестър " Канарите ".

Виж още:

Атанас означи рождения ден в фамилна конюнктура и в стеснен кръг, тъй като пандемичната обстановка не разрешава на този стадий огромни и шумни празненства. Ние сме сигурни, че " Малкия Канар ", както също е прочут, е изкарал един превъзходен празничен ден със своята брачна половинка и синът им Наки.

Освен персонален мотив, Атанас има професионален, с цел да чества. Преди дни стана ясно, че барабанистът и неговите сътрудници от орк. " Канарите " са станали носители на влиятелна международна премия – първо място в категорията “Оркестри “ в Международния инструментален конкурс " Златни клавиши " 2021, който се организира онлайн, оповестява Signal.bg.

Това е първото сходно отличие, което български фолклорен оркестър получава в международен мащаб и е мотив за горделивост за всички българи.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/djena_official_bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР