Джеф Безос е подготвил драконовски договор за брака си с

...
Джеф Безос е подготвил драконовски договор за брака си с
Коментари Харесай

Джеф Безос с драконовски договор за сватбата с Лорън Санчес (Пикантни подробности)

Джеф Безос е подготвил драконовски контракт за брака си с Лорън Санчес. Милиардерът, който олекна с  милиарда при развода с първата си брачна половинка Макензи Скот, очевидно е решил, че е най-добре да не залага всичко на картата на любовта. И даде да се разбере, че няма да разреши да бъде още веднъж опустошен при развода.

 

В момента юристите на двойката са извънредно заети с организирането на извънредно тежък предбрачен контракт. Безос упорствал пред новата си брачна половинка, да му подсигурява, че няма да има искания към благосъстоянието му. В предбрачния контракт категорично е записано, че Санчес няма да има искания към парите му при положение на бракоразвод. И макар че милиардерът не пести пари по новата си обичана, не желае да има никакви финансови задължения по-късно.

 

Интересното обаче е, че Лорън също има искания към брачна половинка си. Бившата тв водеща е натрупала малко положение под формата на недвижими парцели, преди да се сгоди за милиардера. И няма никакво предпочитание той да поставя ръка върху тях при възможен бракоразвод. Затова настояла пред юристите парцелите й да не са обект на делба при разлъка посред им.

 

Любовта на двойката става все по-прагматична, само че очевидно и двамата се пробват да запазят самостоятелност при възможен бракоразвод. Въпреки че мнозина се питат какво ще се случи с общите им активи, както и дали Лорън няма да желае прехрана след възможен бракоразвод. Засега обаче юристите мълчат.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР