ДЖЕДДА, Саудитска Арабия (AP) — Тази седмица в Саудитска Арабия,

...
ДЖЕДДА, Саудитска Арабия (AP) — Тази седмица в Саудитска Арабия,
Коментари Харесай

Световното клубно първенство позволява на посетителите да видят как Саудитска Арабия иска да се промени преди Световното първенство през 2034 г.

ДЖЕДДА, Саудитска Арабия (AP) — Тази седмица в Саудитска Арабия, с цел да работят на Световното клубно състезание, виждат жена да кара кола по натоварените пътища на Джеда се оказа неосезаем.

Забраната на кралството за дамите водачи беше анулирана през 2018 година – основна модернизираща промяна в едно дълго време ултраконсервативно общество – само че липсваха доказателства от първа ръка за близо четири цели дни на футболно събитие, което беше ранен крайъгълен камък по пътя към Световното състезание за мъже през 2034 година

Прекарването на един час всеки ден в такси е елементарно в град с съвсем никакъв публичен превоз за повече от пет милиона души. Беше декларирано транспорт в четвъртък вечерта в приложение за резервации в Близкия изток, с цел да се вземе от петзвездния хотел, където отседна FIFA.

Шофьорът на икономичния седан, който дойде, беше жена на към 20 години, облечена в западни облекла и с непокрита глава. Нейният аватар в приложението Jeeny не беше фотография, а лилаво и бяло изоб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР