Джаред Маккан и Джордан Шварц се отличиха с гол и

...
Джаред Маккан и Джордан Шварц се отличиха с гол и
Коментари Харесай

ОБЗОР: Сиатъл победи шампиона Колорадо

Джаред Маккан и Джордан Шварц се отличиха с гол и асистенция, а Карсън Кулман означи победния гол за триумфа на Сиатъл против първенеца Колорадо с 3:2 в мач от постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ).

Вратарят на Кракен Филип Грубауер отрази 17 удара против някогашния си тим, преди да бъде сменен от Мартин Джоунс в средата на третия интервал.

Боуен Байрам записа гол и асистенция, Евън Родригес също се разписа, Валери Ничушкин добави две асистенции, а Павел Франкуз направи 35 спасявания за отбора на Колорадо, който позволи второ следващо проваляне.

Колорадо уважи нападателя на Сиатъл Андре Бураковски по време на първия таймаут. Бураковски беше член на тима, който завоюва Купа " Стенли " през предишния сезон и вкара гол в продължението за триумфа против Тампа Бей в първия мач от финалите.

Брейдън Пойнт вкара два пъти, в това число гол при числено предимство 2:52 преди края на продължението, с цел да изведе Тампа Бей по успеха против Флорида с 3:2.

Стивън Стамкос също беше прецизен за Тампа Бей, Никита Кучеров добави две асистенции, а Андрей Василевски направи 35 спасявания за триумфа.

Матю Ткачук записа гол и асистенция, а Рудолфс Балсерс също означи за " пантерите ". Сергей Бобровски отрази 29 удара.

Макс Доми означи попадение в 2:16 минута на продължението, а Чикаго преодоля пасив от два гола и победи гостуващия Детройт с 4:3.

Андреас Атанасиу също се разписа, а другите голове за Чикаго бяха Филип Курашев и Конър Мърфи. Сам Лафърти се отличи с две асистенции.

Доминик Кубалик, Пиус Зутер и Дилън Ларкин бяха точни за Детройт.

Срещи от постоянния сезон на Националната хокейна лига (НХЛ) на Съединени американски щати и Канада:

Флорида - Тампа Бей - 2:3 след продължение

Чикаго - Детройт    - 4:3 след продължение

Колорадо - Сиатъл   - 2:3
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР