Джанлуиджи Буфон отново ще облече фланелката на националния отбор на

...
Джанлуиджи Буфон отново ще облече фланелката на националния отбор на
Коментари Харесай

Буфон се завръща в националния на Италия

Джанлуиджи Буфон още веднъж ще облече фланелката на националния тим на Италия. Легендарният пазач, който бе решил да се откаже от Скуадрата откакто отборът не се класира за международното състезание в Русия, получи повиквателна от краткотрайния селекционер Луиджи Ди Биаджо.

Буфон може да застане под рамката на италианската врата за контролните срещи на отбора против Аржентина (23 март в Манчестър) и Англия (27 март в Лондон).

Стражът се причисли към съотборниците си въз основата в Коверчано и разкри, че се завръща и поради умрелия неотдавна капитан на " Фиорентина " - Давиде Астори.

" Винаги съм бил обединител в националния тим и желая наличието ми тук да се преглежда тъкмо по този метод. Не съм бил основател на моята повиквателна, само че когато Италия се нуждае от мен, няма по какъв начин да откажа. Друга причина, заради която размислих, е Давиде Астори. Уважавам го доста и по този метод желая да почета неговата памет ", сподели Джиджи.

Легендарният вратар на " Ювентус " има 175 мача за италианския народен тим, като е взел участие на 5 международни шампионати (1998, 2002, 2006, 2010 и 2014).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР