Джамал Мусиала може да се превърне в клубна легенда на

...
Джамал Мусиала може да се превърне в клубна легенда на
Коментари Харесай

Матеус: Мусиала може да бъде легенда на Байерн, както Меси е на Барселона

Джамал Мусиала може да се трансформира в клубна легенда на Байерн Мюнхен, както е Лионел Меси за Барселона, след своя мач номер 100 в Бундеслигата, съобщи рекордьорът по мачове за Германия и някогашен народен селекционер на Българи - Лотар Матеус. 

Тийнейджърът стана най-младият състезател записал 100 дуела в елита за баварския гранд против Шалке 04 в събота. Германският национал реализира това единствено на 19 години и 259 дни. Мусиала още веднъж бе в основата на положителното показване на отбора си и  изработи и двата гола за успеха на своя тим с 2:0 през вчерашния ден. След като влезе в историята, Мусиала получи похвали от Матеус, който има вяра, че халфът може да стане легенда на клуба си. 

 

" Той е като Меси. Мусиала в никакъв случай не би трябвало да напуща Байерн, постоянно би трябвало да играе в клуба. Стойността му сега е четвърт милиард ", сподели той пред " Скай ". От началото на сезона Мусиала е отбелязал 20 попадения във всички шампионати, с което притегли вниманието върху себе си и стана част от селекцията на Ханзи Флик, която ще отпътува за Мондиала в Катар. Има огромна възможност нападателят да се включи още в откриващия мач на Германия в Световното състезание, който е против Япония на 23 ноември (сряда).

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР