Джад Фаваз, крипто трейдър от Абу Даби сподели пред Reuters,

...
Джад Фаваз, крипто трейдър от Абу Даби сподели пред Reuters,
Коментари Харесай

Това вече не е крипто зима, това е касапница – блокчейн предприемач

Джад Фаваз, крипто трейдър от Абу Даби показа пред Reuters, че съвсем е банкрутирал, демонстрирайки възприятие за комизъм за обстановката си. 

Трейдърът е 45-годишен мъж, който преди година е напуснал работата си в областта на недвижимите парцели, с цел да се концентрира върху търговията. Той станал очевидец на това по какъв начин активите му се изпаряват през последните месеци. Не е спал от една седмица поради напрежението.

Засегнатият от пазарния срив показа следното:

Смея се, тъй като няма смисъл да се депресирам и отчайвам повече от това. […]

Биткойн балансите на криптоборсите, всеобщо употребявани от вложителите на дребно, са спаднали до към 2.3 милиона от 3.1 милиона – най-високата си стойност през 2020 година – заяви борсата Bitfinex. 

Балансите на портфейлите със независимо настойничество не са нарастнали със същия ритъм, което сочи, че има повече продажби, в сравнение с прекачване за предпазване, настояват от борсата.

Bitfinex отвърдиха и явното, че при този мечи пазар, както при всеки от предишните, вложителите на дребно са обезкуражени и излизат от пространството. 

На 7 ноември са осъществени над $10 милиарда в загуби от Биткойн вложения, което е 4-тата най-голяма такава загуба съгласно данни от Glassnode.

Линда Оби , криптоинвеститор в нигерийския град Лагос, която работи в блокчейн компанията Zenith Chain, показа:




Коментирайки главния проблем, тя сподели:

Според изследване на Банката за интернационалните разплащания (БМР), извършено сред 2015 и 2022 година, 73-81% от вложителите евентуално са изгубили пари от вложенията си в криптовалути.

Изследователите от БМР обявиха, че анализът на блокчейн данните е открил, че най-големите притежатели на Биткойн постоянно продават, до момента в който по-малките играчи купуват,.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР