Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз разкри, че баща й е началник транспорт

...
Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз разкри, че баща й е началник транспорт
Коментари Харесай

Мегз с шокиращо разкритие кой управлява бизнеса на Рончев

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз разкри, че татко й е шеф превоз в бизнеса на половинката й Румен Рончев.

По случая рождения ден на своя татко, Мегз разгласява (типичнен за нея) дълъг пост в Instagram, с който го поздрави за празника и както постоянно, разкри забавни детайлности за живота си, оповестява " Труд ".

„ Ако мога да посоча две неща от детството ми, които са белязали живота ми най-вече. Това са тоталното – чак до обсебване-присъствие на майка ми и мъчителното неявяване на татко ми. Баща ми караше камион, тъй като това е една от дребното специалности в България със заплата 4-5 хиляди на месец. Искаше да мога да изучавам в Англия и с брат ми да имаме всичко.

Аз пък си мечтаех единствено да изкарвам доста пари, с цел да си бъдем всички дружно у дома. И когато започнах да изкарвам пари с МЕГЗ – това беше първото нещо, което желаех. Но татко ми не искаше да спре„, показа дизайнерката и добави:

„ Но знаете животът е странна приказка. Срещнах любовта. По подигравка на ориста мъжът ми се занимава с превоз. После станаха проблемите и внезапно аз се оказах самичък сама на чело на огромен транспортен бизнес с камиони.

Преживях най-големия потрес в живота си… И познайте на кого ревнах да идва да ме избавя. Та, татко ми имаше 30 години опит в тази сфера… В оня миг татко ми се отхвърли от “неговото си нещо ” и със затворени очи се хвърли в най-големите си страхове поради мен…….Баща ми към този момент не пътува. Началник превоз е в бизнеса на мъжа ми. Всички сме си вкъщи„.

Докато Рончев бе в ареста при започване на годината, той излезе със мнение, че Мегз се е пробвала да му открадне бизнеса, настоявайки да получи 51% дял. Малко по-късно, дизайнерката разяснява пред медии, че приятелят й е манипулиран и настройван против нея от неговото семейство и близки.

В началото на май месец, Румен Рончев бе пуснат на независимост против 5000 лева гаранция и от този момент двамата са неразделни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР