Дизайнерът Раф Симънс напусна "Калвин Клайн"По-малко от две години, след

...
Дизайнерът Раф Симънс напусна "Калвин Клайн"По-малко от две години, след
Коментари Харесай

Дизайнерът Раф Симънс напусна "Калвин Клайн"

Дизайнерът Раф Симънс напусна "Калвин Клайн"
По-малко от две години, откакто раздруса стилния свят в Ню Йорк с впечатляваща сбирка за „ Калвин Клайн “, дизайнерът Раф Симънс разгласи, че напуща стилната къща, оповестява сп. „ Воуг “.

Компанията и белгийския модист разгласиха общо изказване, в което се показва, че „ се разделят, откакто стилната марка е решила да поеме по-различен креативен метод към марката си от този на Симънс “.

50-годишният Симънс възроди „ Калвин Клайн “ със своята европейска изисканост, откакто беше назначен за основен дизайнер през 2016 година. Неговите дефилета по време на седмицата на модата в Ню Йорк бяха една от забележителностите в стилната промишленост. Дълго ще се помни дебютната му сбирка през февруари 2017 година, която беше изпълнена с извънреден политически заряд – дефилето беше намерено и закрито с песента на Дейвид Бауи „ Това не е Америка “.

Звезди от международна големина седяха на първия ред на ревютата му, критиците даваха изключителни оценки на работата му, което му донесе три влиятелни оценки за две години.

„ Калвин Клайн “ няма да показа своя сбирка по време на Седмицата на модата в Ню Йорк през февруари следващата година. От компанията не показват и кой ще наследи Симънс на поста основен дизайнер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР