Burgas24.bg.   Чрез собственоръчно написаните слова, Калинка и Стоян Атанасови искат

...
Burgas24.bg.   Чрез собственоръчно написаните слова, Калинка и Стоян Атанасови искат
Коментари Харесай

Само в Burgas24.bg: Семейство от Ливада изпрати затрогващо писмо до своите герои: Бъдете благословени!

Burgas24.bg.   
Чрез собственоръчно написаните слова, Калинка и Стоян Атанасови желаят да благодарят на младежите, които накараха България да повярва, че има светлина в края на тунела. Стефан Петров, Пламен Карашев и Организацията за протекция на българските жители сплотиха цялото общество и с дейностите си сложиха основите на една нова реалност - такава, в каквато се надяваме да порастват нашите деца.
Ето какво написа в писмото си сем. Атанасови:
" Семейство Калинка и Стоян Атанасови изричаме хиляди благодарности към тези младежи за оказване помощ на потърпевшите от проливните дъждове, които наводниха къщи и дворове в село Ливада. Отнасяйки се с схващане към болката на потърпевшите, Вие се отзовахте, като помогнахте на потърпевшите съселяни с раздаването на храна, мебели, посуда и труд.
Върнахте доверието на младите, като станахте съпричастни с нашето страдалчество, което ни сервира природата. Нека идните и предстоящи с толкоз неспокойствие месеци и години Ви дарят с това, към което всички от сърце и душа се стремим - здраве, нормално човешко благополучие. 
Бъдете благословени! "
Сем. Атанасови
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР