Виждам какво се случва в държавите от ЕС. Какви са

...
Виждам какво се случва в държавите от ЕС. Какви са
Коментари Харесай

Цветанов с твърдо убеждение, че Русия ще се намеси в изборите в България


" Виждам какво се случва в страните от Европейски Съюз. Какви са терзанията им. В някои от министерствата в страните членки се сътвориха специфични звена, които да работят тъкмо за тази пропагандна активност, която вършат “, сподели Цветанов пред бТВ.

Той заяви, че българските служби към този момент са в контакт с английските си сътрудници във връзка информацията, че офицерът от военното разузнаване на Русия – Сергей Федотов, обвързван със случая " Скрипал “, е бил в България няколко дни преди случая с отравянето на предприемача Емилиян Гебрев и сина му. 

На въпрос, в случай че казусът с Емилиян Гебрев набъбне до кавги и в случай че бъдат показани доказателства от службите ни, че съветският сътрудник е обвързван с отравянето на Гебрев и Скрипал, дали ще се стигне до изгонването на съветски дипломати, Цветанов отговори:  " Имам моя персонална позиция, само че не бих желал да я разясня, тъй като съставлявам парламентарна група. В тази посока ще се въздържа от коментар ", сподели Цветанов, след което добави: " Трябва някой път да се взимат и сходни решения “.

През 2016 година избрахме президент, който не си съблюдава правилата, той беше номиниран от Корнелия Нинова по плана " Решетников “ (руски военачалник от запаса, някогашен резидент на съветското външно разузнаване в България), сподели още Цветан Цветанов. 

" Избрахме човек, който не си съблюдава правилата, които изповядва до 2012 година След 2012 година има смяна във възгледите на президента Радев, когато той има намерение да се занимава с политика ", добави Цветанов.

Според него президентът Радев търси непрекъсната борба с държавното управление и Народното събрание. Цветанов попита за три години какъв брой пъти президентът Радев се е обърнал от трибуната на българския парламент. Той акцентира още, че президентът би трябвало да разбере, че външната политика се образува от държавното управление.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР