Див скандал назрява във ВИП средите заради същински бразилски сериал

...
Див скандал назрява във ВИП средите заради същински бразилски сериал
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Скандална сага: Нищят отхвърлена от спонсора си Мис Дама на годината 2018 по жалба, че го е обрала!

Див скандал назрява във ВИП средите поради истински бразилски сериал с престъпен привкус, научи БЛИЦ. В окото на бурята са фамозна дама – известна в обществото като Мис Дама на годината 2018 в категорията „ Здраве и хубост “, и притежателят на една от фирмите, които се занимават с естетична медицина и търговия с козметични артикули, който бил неин спонсор. По тъжба на Звезделин Протопопов за неналичия на стойност хиляди евро към този момент има формирана прокурорска кореспонденция и тече следствие. Медията ни взе гледните точки и на двете страни в спора, които предстоящо са диаметрално противоположни, само че за сметка на това обстоятелствата говорят…

Бизнесменът се увлича по ефектната дама през февруари предходната година, откакто се засичат в интернет. Сагата, която стартира, е ясно обрисувана – не толкоз по обич, а по-скоро учредена на модела търсене и предложение. Заживяват в в началото нает от нея апартамент в баровския квартал „ Лозенец “, чийто наем поема Протопопов. По думите му – прави я рекламно лице на компанията си „ ПроДерма “, грижи се за разкрасителните ѝ процедури, като ѝ обезпечава и пътя към купата.


В началото всичко вървяло добре, само че след това почнали кавги и съгласно обясненията на Протопопов – най-после решил да отхвърли Атанасова. Той признава, че в един от свадите нервите му не издържали и я шамаросал. „ Не укривам това. Случи се, като тя се обади на едни хора, че събитие, на което трябваше да сключа доста сериозна договорка, няма да се състои, тъй като компанията ми била потънала в задължения и била във фалит… тогава просто ми прикипя. Защото това са цялостни нелепости! Компанията ми няма нито една стотинка задължения! “, изяснява той пред медията ни.

Последвала тъжба от Атанасова по Закона за домашното принуждение и предприемачът бил арестуван. „ Впоследствие обаче жалбата ѝ беше оставена, без да е почетена “, твърди Протопопов.

По напълно различен метод вижда обстановката Дима Атанасова. „ Не ме е отхвърлял. И жалбата ми не е отхвърлена. Вижте в този момент, историята е следната: на 22 април той ме преби, тъй като аз застанах на позицията на някогашната му жена, на която той желае да открадне компанията. Вечерта на 22-ри извиках служители на реда, той беше арестуван за 24 часа в ареста, аз си извадих здравно. Има заведено дело в гражданския съд за ограничаваща заповед “, споделя пред наш кореспондент тя и изпрати на есемес на наш кореспондент фотоси на здравното и сигнален протокол публикуван на Протопопов от полицията.


Разлъката посред им настъпила през май тази година. Протопопов сменил ключалките на жилището и отпътувал за Варна, като съгласно изказванията му с Атанасова се били разбрали, когато се върне, да си изнесе движимостите, тъй като след диалог с хазяина бил възобновил контракта за жилището на свое име.

Тук двамата с Атанасова още веднъж имат разнобой в мненията, защото тя твърди, че има настоящ контракт: „ Договорът ми не е изминал и към момента е годен до 30.12. тази година. Аз контракта му го пратих на фотография и му споделих, че неговият договор… нито имам уведомително писмо, нито имам предизвестие, нито нищо. Освен това ключалките не бяха заменени и аз влязох по естествения метод “. От своя страна обаче Протопопов даде на медията ни контракт с хазаина за прилагане на парцела, от който е видно, че е подписан на 1.05.2018 година за период от една година и са положени истински подписи.

„ На 25-и сутринта получих есемес от Дима, че е влезнала в жилището, макар че аз бях сменил ключалките. Писа ми, че три мои часовника – всеки за по към 10 000 евро, към този момент били оставени в заложна къща против 5000 лв.. Като се прибрах на 28-и, видях, че фактически часовниците ги няма и са сменени с евтини реплики. Липсваха и 10 000 лв. в брой, златен ланец към 220 грама, други мои скъпи персонални движимости и купища други дреболии “, споделя обраният предприемач. Относно изказванията на Атанасова, че е влезнала по естествения метод, той отвърна с въпрос: „ Нормален метод ли е да влезе забулена в 3 часа сутринта? “.

„ Отидох тогава, тъй като си дойдох от чужбина и нямах достъп до такава степен. Имах скъпи движимости там и той нямаше право да сменя ключалките, с цел да мога да вляза да си ги взема “, сподели от своя страна Атанасова и на процедура влезе в несъгласие с предходното си изказване – че ключалките не били заменени. Впоследствие се поправи, че „ била заменена единствено ключалката на външната врата, само че не и на вътрешните “. „ Дори да бяха заменени, аз отново щях да вляза, тъй като имах свои скъпи движимости там. Няма такова нещо, което той твърди – нищо не съм му вземала “, съобщи Дима Атанасова във връзка изказванията на Протопопов за изчезналите часовници, пари и други движимости.

След като кореспондент на медията ни ѝ съобщи, че Протопопов е дал извадка на изпратен от нея до него есемес, че е взела и заложила часовниците, Атанасова съобщи: „ Да, изпратих му го, тъй като желаех да го ядосам. Но нищо не съм вземала “.

Протопопов даде на медията ни и фрагменти, както и целия видеозапис от охранителните камери, на които се вижда по какъв начин забулена с шал жена и млад мъж влизат в жилището. „ Младият мъж с нея се оказва синът ѝ. На записите се вижда по какъв начин той първо отива на мястото дружно с ключар, който отключва дворната врата, а след това и самата входна врата на жилището. После изпраща ключаря, а половин час по-късно – към 3 часа на 25-и, в жилището влиза и Дима. Въпреки че се е маскирала като талибан, си проличава, че е тя. Веднага като разбрах какво се е случило, подадох тъжба в Четвърто РПУ и се свързах с юриста си “, изяснява Звезделин.



След като записите били прегледани от прокурор, дамата на фрагментите била разпозната като Дима Атанасова, твърди още предприемачът. Разследващите органи я търсили на двата ѝ адреса, с цел да я разпитат, само че не била открита. Пред БЛИЦ тя съобщи, че ще се яви в районното да даде показания, където щяла да даде контракта си за наем и обстановката щяла да се обясни.

„ Освен че прави всички тези безумия, тази жена въвлича в тях и сина си, който сега, доколкото знам, има висящо дело за обир “, сподели още предприемачът. Атанасова удостовери, че синът ѝ има такова дело, само че още преди да му бъде даден ход в правосъдна фаза, съдът го е върнал на досъдебното произвеждане за доразследване.

„ Честно казано, скърбя, че безусловно направих Дима известна и около мен тя се свърза с известни персони, които са читави хора “, тюхка се предприемачът. По думите му Дима Атанасова станала лице на Fashion Party Summer Chic, проведено от Академията за мода, чийто ръководител е проф. д. н. Любомир Стойков. „ Искам да разграничим абсурда от това събитие, тъй като едното няма нищо общо с другото “, споделя още Звезделин Протопопов.

Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ

ЧЕТЕТЕ В СЛЕДВАЩИЯ БРОЙ НА „ ШОУ “ ПИКАНТНИ ПОДРОБНОСТИ ОКОЛО СКАНДАЛА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР