Убийството било извършено на 12 януари 2017 г. в дома

...
Убийството било извършено на 12 януари 2017 г. в дома
Коментари Харесай

Мъж уби приятеля на майка си, дадоха му 10 г. строг затвор

Убийството било осъществено на 12 януари 2017 година в дома на подсъдимия. Никола живеел дружно с майка си. Жертвата - 69-годишният А.А. от Попово, имал връзка с нея и постоянно гостувал в дома им. Вечерта тримата изпили доста количество алкохол. Между Никола и приятеля на майка му почнал спор, прераснал във физическа кавга.
42-годишният мъж нанесъл побой над госта. Съборил го на леглото и почнал да го души. Възрастният мъж умрял. Никола решил да заличи следите от побоя. Положил тялото на възрастния мъж на леглото, оправил облеклата му по този начин, че да не се виждат следите от душенето. Едва по-късно - към 3 часа след среднощ, майката му се обадила на незабавния телефон и съобщила, че гостуващият им А.А. не се чувствал добре. Пред медиците тя обяснила, че е умрял от естествена гибел.
Извършената аутопсията посочила, че жертвата е със счупена челюст, кръвонасядания и контузии по тялото. Никола Хр. бил махленски като създател на тежкото престъпно закононарушение и Окръжната прокуратура го обвинила в съзнателно ликвидиране - закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс.

Присъдата на Търговищкия областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР