Див купон спретна вдовицата на Илия Павлов Дарина на Миконос,

...
Див купон спретна вдовицата на Илия Павлов Дарина на Миконос,
Коментари Харесай

Дарина Павлова троши чинии на Миконос

Див ваучър спретна вдовицата на Илия Павлов Дарина на Миконос, видя „ Галерия “. Мадам Мулти бе на отмора дружно с другари на тузарския гръцки остров, където дамите се отдадоха на празненства, алкохол и сиртаки.

Винаги сме знаели, че Мадам Мулти умее да се забавлява, само че този път надмина себе си.

Веселата вдовица, както неслучайно я назовават, повече от седмица обикаляла едни от най-популярните заведения дружно с приятелките си и където и да отидели, не оставали незабелязани. „ Галерия “ попадна на любителско клипче по какъв начин Дарина и нейна другарка трошат чинии в локална таверна и купонясват като запоследно.

„ Отдавна не бях виждал дами на тази възраст толкоз диво да се забавляват. Бяха като изтървани “, споделя свидетел. По думите му 56-годишната вдовица оставила над 500 евро единствено за бакшиши на певицата, с цел да извършва обичаните й части. Отделно се леел единствено марков алкохол от Моет Шандон нагоре.

В същото време наши източници разкриха, че хотелът, в който Дарина и приятелките й отседнали в Миконос, надалеч не бил от най-скъпите. Нощувка в 5-звездния комплект коствала към 1000-1200 лв. – сума, която Павлова харчела като бакшиш за няколко часа. Близки до вдовицата на боса на „ Мултигруп “ описват за случаи, в които Дарина пръска по 5 бона на вечер, черпейки всички в заведението, а рождените й дни са пословични с разхищенията си.

И допълват: „ Такъв беше и Илия – необятна душа “. Според формалните данни Дарина Павлова печели към 40 милиона годишно, с помощта на наследствена компания от починалия Илия Павлов. Съсобственици на компанията са двете й деца от Илия – Паола и Илия-Калоян, както и Венцислава Найденова – дъщерята от първия брак на Павлов. Голяма част Дарина заделяла за дарения, само че и немалка част отивали по празненства но „ Великият Гетсби “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР