Burgas24.bg. След минути започва заседанието, на Районен съд - Бургас,

...
Burgas24.bg. След минути започва заседанието, на Районен съд - Бургас,
Коментари Харесай

Докараха в съда Гаргата, сътворил екшъна в Славейков! Вижте как се крие като мишка

Burgas24.bg . След минути стартира съвещанието, на Районен съд - Бургас, на което ще бъде гледана мярката му за неотклонение.
Воденичаров е упрекнат за това, че на 16 септември 2017 година в бургаския ж.к. "Славейков ", до бл. 20, удрял с ръце по лицето и с ритници с крайници по Ива Р. Жената получила лека телесна щета, изразяваща се в незадълбочено охлузване на дясно коляно.

Побеснелият Георги предизвикал лека телесна щета, удрял с пестник по лицето на Иван Н., като му предизвикал кръвонасядане на горен ляв клепач с изразен травматичен оток и драскотина на клепача и кръвонасядане на дясна скула, довело до "временно разстройство за здравето, неопасно за живота ".

Същия ден Георги предизвикал междинна телесна щета, посредством ритник с крайник в региона на дясната ръка и на полицейския чиновник Костадин Я., изразяваща се в травматичен оток на дясна длан с фрактура на главичката на пета дланна кост, довело до трайно усложнение на придвижването на десен горен крак за период от към два месеца при всекидневно протичане на оздравителния развой. За край в постройката на 02 районно управление (на МВР) Бургас, предизвикал лека телесна щета посредством нанасяне на удар с глава в региона на лицето на същия служител на реда.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР