Див екшън се е разиграл във Видинско в нощта на

...
Див екшън се е разиграл във Видинско в нощта на
Коментари Харесай

Див екшън във Видин! Пиян младеж беснее посред нощ, псува и хапе полицаи

Див екшън се е разиграл във Видинско в нощта на 1 юни, оповестиха от полицията. Пиян юноша е вилнял, като напсувал чиновници на реда и даже захапал един от тях.
Случката е станала към 4.30 часа наоколо до хотел на ул. „ Цар Александър I “ в крайдунавския град. Хора подали сигнал на телефон 112 за буйстващ юноша в очевидно нетрезво положение.
Към мястото неотложно бил ориентиран екип полицейски чиновници. Те открили самоличността на побеснелия юноша – 20-годишен гражданин на село Неговановци. Той сипел хули и закани към ченгетата и събралите се хора.
Докато униформените изяснявали случая, пияният хукнал да бяга в посока центъра на града. В непосредственост до жп гарата бил хванат, само че оказал опозиция. При задържането захапал ръката на полицейски чиновник, който се опитвал да го усмири.
В последна сметка униформените съумели да щракнат белезниците на младежа и го тикнали в ареста да обуздае пристрастеностите си в идващите 24 часа. Пострадалият полицейски чиновник е прегледан в Центъра за незабавна здравна помощ и след оказана здравна помощ е освободен.
По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР