Див екшън се е разиграл в Монтанско вчера. Мъж е

...
Див екшън се е разиграл в Монтанско вчера. Мъж е
Коментари Харесай

Див екшън! Мъж нахлу с пушка в дома на семейство с три малки деца

Див екшън се е разиграл в Монтанско през вчерашния ден. Мъж е нахлул с пушка в дома на свои съселяни, които имат три дребни деца, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Случката е станала към 21.30 часа нощес в село Еловица. 53-годишен локален гражданин с букви А.И. се въоръжил с ловна пушка и решил да раздава правораздаване на свои съселяни, с които бил в спор. Мъжът нахлул в дома на фамилията на 28-годишен татко, 34-годишната му жена и трите им малолетни деца. По това време на посетители бил и 30-годишния чичо на хлапетата и брат на домакина.
След като влезнал в къщата А.И. бързо бил обезвреден от по-младите мъже. Тримата почнали да си разменят удари, при което нападателят останал без оръжие и си плюл на петите, като се скрил в дома си на прилежащата улица.
Шашнатото семейство подало сигнал в полицията. Бащата предал на унифoрмените пушката, която била 16-ти диаметър със премахнат сериен номер. При огледа на местопроизшествието били открити също железен нож и 2 ловни патрона.
В резултат от зародилото сборичкване участниците нямат съществени пострадвания, предизвикали са си единствено натъртвания и охлузвания, споделиха още от полицията. А.И. е арестуван в ареста за 24 часа, по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР