“Дори не мога да си представя колко пъти съм имала

...
“Дори не мога да си представя колко пъти съм имала
Коментари Харесай

Фрейзър-Прайс: Надявам се да вдъхновявам жените


“Дори не мога да си показва какъв брой пъти съм имала неуспехи и съм се възстановявала и още веднъж съм тук. Продължавам да си подсещам, че от време на време това не е тъй като нямаш опция, а е точното време. Днес беше точното време “, сподели щастливата 35-годишна ямайска спринтьорка след финала на 100 метра.

Фрейзър-Прайс заема трето място във безконечната международна класация на 100 метра с 10.60 секунди от Лозана предишния август. Преди нея са само международната рекордьорка Флорънс Грифит-Джойнър (САЩ) с 10.49 секунди и ямайската й сънародничка Илейн Томпсън-Хера с 10.54 секунди от пистата в Орегон през предходната година.
 Изумителна Фрейзър-Прайс с пета международна купа на 100 метра, три от три за Ямайка Изумителна Фрейзър-Прайс с пета международна купа на 100 метра, три от три за Ямайка
“Чувствам се благословена да имам този гений и да продължа да го върша на 35 години, да имам бебе, към момента не преставам и се надявам да въодушевявам дамите, че могат да създадат своето лично пътешестване “, добави Фрейзър-Прайс.

Сега тя се готви за присъединяване си на 200 метра и с щафетата на Ямайка на 4 по 100 метра.

Двукратната олимпийска шампионка на 100 и 200 метра Илейн Томпсън-Хера, която взе бронзовия орден на 100 м в Юджийн, е щастлива, че е извоювала първия си самостоятелен орден от международно състезание на 100 м.

“Щастлива съм, че взех първия си орден на 100 метра и се качих на подиума за първи път. Работих доста интензивно, макар че имах някои компликации през сезона “, показа Томпсън-Хера.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР