Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) на Националната баскетболна лига (НБЛ) взе следните

...
Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) на Националната баскетболна лига (НБЛ) взе следните
Коментари Харесай

Балкан отнесе глоба от 1000 лева

Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) на Националната баскетболна лига (НБЛ) взе следните решения:
1. Налага на Цветомир Куртев, играч от тима на БК Черно море Тича, санкция в размер на 100 лв. на съображение член 34 от ДАП на НБЛ, за отсъдено техническо нарушаване в срещата сред тимовете на БК Черно море Тича и БК Рилски състезател, извършена на 09.03.2019 година
2. Налага на Иван Лилов, играч от тима на БК Спартак Плевен, санкция в размер на 100 лв. на съображение член 34 от ДАП на НБЛ, за отсъдено техническо нарушаване.
3. Налага на Николай Маринов, играч от тима на БК Спартак Плевен, санкция в размер на 100 лв. на съображение член 34 от ДАП на НБЛ, за отсъдено техническо нарушаване.
4. Налага на Никола Маравич, играч от тима на БК Левски Лукойл, санкция в размер на 100 лв. на съображение член 34 от ДАП на НБЛ, за отсъдено техническо нарушаване.
5. Налага на Деян Иванов, играч от тима на БК Левски Лукойл, санкция в размер на 200 лв. на съображение член 34 по отношение на алинея 3 от ДАП на НБЛ, за отсъдено техническо нарушаване.
6. Налага на БК Спартак Плевен санкция в размер на 200 лв. на съображение член 40, т. 4 от ДАП на НБЛ, за неизправни измервателни уреди.
7. Налага на Небойша Видич, старши треньор на БК Балкан, санкция в размер на 200 лв. на съображение член 35, алинея 1 по отношение на алинея 3 от ДАП на НБЛ.
8. Налага на БК Балкан санкция в размер на 1000 лв. на съображение член 37, т. 8 от ДАП на НБЛ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР