Дисциплинарната комисия наказа старши треньора на Пирин (Благоевград) - Милен

...
Дисциплинарната комисия наказа старши треньора на Пирин (Благоевград) - Милен
Коментари Харесай

Радуканов отнесе наказание за един мач и парична глоба

Дисциплинарната комисия наказа старши треньора на Пирин (Благоевград) - Милен Радуканов с отнемане от правото да води своя тим от скамейката за един мач и парична санкция в размер на 1000 лв..

 Пирин шокира Ботев в Пловдив (ВИДЕО)
Пирин шокира Ботев в Пловдив (ВИДЕО)

" Орлетата " победиха с 1:0

Причината е, че по време на срещата с Ботев (Пд), извоювана от " орлетата " с 1:0, наставникът нахлу на терена, защото за неговия отбор не бе отсъдена дузпа, след което бе изпъден от основния арбитър.

Ето всички санкции след първия кръг за сезона в Първа лига:

1-ви кръг ППЛ

С предизвестия - 34 състезатели

Със прекъсване от спортни права ССП лева

Мирослав Танев Енчев ФК Верея 1 300

Траян Димитров Траянов ПФК Септември 1 300

Пожарна охрана ДОКЛАД

За нерегламентирано потребление на факли, на съображение чл.37, ал.1, т.22, б.А от Директива за птиците /2017/2018/ - ДК санкционира ПФК " Славия " гр. София с имуществена глоба в размер на 300 лв..

За нерегламентирано потребление на факли и димки, на съображение чл.37, ал.1, т.22, б.А от Директива за птиците /2017/2018/ - ДК санкционира ПФК " ЦСКА " гр. София с имуществена глоба в размер на 300 лв..

За своеволно нахлуване на терена, на съображение чл.34, ал.1, т.5 от Директива за птиците /2017/2018/ - ДК санкционира Милен Радуканов - старши треньор на ПФК " Пирин " гр. Благоевград с отнемане от право да извършва функционалности от името на тима за 1 среща и с санкция в размер на 1000 лв..
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР