Дисциплинарната комисия към УЕФА се произнесе относно констатираните нарушения по

...
Дисциплинарната комисия към УЕФА се произнесе относно констатираните нарушения по
Коментари Харесай

УЕФА глоби Левски с 40 00 евро след мача в Скопие

Дисциплинарната комисия към УЕФА се произнесе по отношение на установените нарушавания по време на мача в Скопие с Шкупи (2:0) от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите. " Сините " са санкционирани от 40 хиляди евро за дискриминационно държание в трибуната с последователи на тима от София, включващо викания на етническа основа и политически лозунги, както и ексцесии в гостуващия бранш, обаясниха от " Герена ".


Освен това Левски получи възбрана за продажба на билети на своите последователи за идващото посещение на тима в Европейските клубни шампионати.

При ново нарушение в идващото домакинство на тима от Европейските клубни шампионати, стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ ще бъде отчасти затворен.

" Отново се обръщаме към всички последователи да поддържат тима на реванша против ФК Шкупи в София на 3 август без прояви на експанзия, принуждение, расизъм, дискриминация, ксенофобия и политически лозунги, защото те могат да донесат спомагателни тежки санкции от УЕФА на обичания ни клуб ", приканиха " сините ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР