„Дисни Студиос започна работа по нов сериал за вселената на

...
„Дисни Студиос започна работа по нов сериал за вселената на
Коментари Харесай

„Дисни“ снима нов сериал за „Междузвездни войни“ с жена в главната роля

„ Дисни Студиос " стартира работа по нов сериал за вселената на " Междузвездни войни ", в който основната роля се играе от жена. Това заяви списание „ Върайъти ".

Новият план към момента няма име, само че се знае, че ще бъде пуснат във времеви интервал, който не съответствува с другите елементи на поредицата. Продуцент и сценарист е Лесли Хедлънд, която преди този момент снима сериала " Matryoshka Lives " (2019). Датата на излизане на новия сериал, който може да бъде гледан в стрийминг платформата Дисни+, не е оповестена.

Първият сериал за вселената на Междузвездни войни беше „ The Mandalorian " (2019), който излезе през ноември. През есента на 2020 година се възнамерява премиерата на втория сезон. В същото време тече и работа по третия сезон.

„ Дисни " се е заел със фотосите на още два сериала по тази кино галактика - за живота на джедая Оби-Уан Кеноби с Юън Макгрегър в основната роля и за капитана на разузнаването Касиан Андоре от кино лентата " Роуг Уан: История от Междузвездни войни " (Rogue One, 2016) изигран от Диего Луна.

" Междузвездни войни " е поредност от научнофантастични филми, както и анимационни сериали, телевизионни филми, книги, комикси и видео игри, действието в които се развива в измислена галактика, основана през 70-те години от американския кино режисьор, сценарист и продуцент Джордж Лукас. Всички те принадлежат към фантастичния род на „ галактическата опера ", а културолозите ги характеризират като огромна сага с детайли на футуризъм, уестърн и приказка. Основният сюжет на епоса е борбата сред благородните рицари джедаи и ситските почитатели на „ тъмната страна на Силата ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР