Disney+ разкриха първия трейлър и потвърдиха датата на пускане на

...
Disney+ разкриха първия трейлър и потвърдиха датата на пускане на
Коментари Харесай

Трейлърът на анимационния сериал X-Men `97 на Disney+ вижда Върколак и колега отново в действие

Disney+ разкриха първия филмов откъс и потвърдиха датата на стартиране на своя дълго чакан сериал X-Men. Стартирайки идващия месец, X-Men '97 вижда емблематичния екип на Marvel от мутанти, в това число Wolverine, Cyclops, Beast и Gambit, още веднъж в деяние в чисто нов анимационен филм с продължение.

Серията от 10 епизода служи като продължение от извънредно известния X-Men: Анимационният сериал на Fox, който се излъчи в продължение на пет сезона сред 1992 и 1997 година X-Men '97 преразглежда емблематичната епоха от 1990-те като The X-Men – тайфа от мутанти, които употребяват необикновените си способности, за защитят свят, който ги ненавижда и се опасява от тях – биват провокирани както в никакъв случай до момента, принудени да се изправят пред рисково и ненадейно ново бъдеще.

Първият филмов откъс за X-Men '97 демонстрира по какъв начин екипът се оправя с живота без Професор X, който умря във финала на сериала от 90-те. Наситените от носталгия фрагменти демонстрират, че X-Men в този момент са водени от Cyclops на фона на митинги против му...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР