Дирекция Национален парк Рила“ представи пред потребители на социалните услуги

...
Дирекция Национален парк Рила“ представи пред потребители на социалните услуги
Коментари Харесай

Потребители от социалните услуги в Благоевград и Дирекция „Национален парк Рила“ отбелязаха Световния ден на водата

Дирекция „ Национален парк Рила “ показа пред консуматори на обществените услуги в Благоевград смисъла на Световен ден на водата, както и активността на парка. В зала № 5 на Община Благоевград, присъстващите бяха поздравени от шефа на Дирекция „ Национален парк Рила “ Красимир Андонов. „ Това е поредна самодейност на Община Благоевград и Национален парк „ Рила “, с която се разпространява опазването на околната среда, за което Ви приветствам.

Днес сме се събрали по една доста значима тематика, а точно 25 години, откогато се отбелязва Световният ден на водата, като тази година тематиката е „ Природата за водата “, сподели Красимир Андонов, който споделя повече за началото на отбелязването на празника. Той добави, че мотото тази годината е „ Отговорът е в природата “ и разясни какъв брой е значима водата за живите организми и природата.
 img_5007  img_5008  img_5010  img_5013  img_5044  img_5050
Специалисти от Национален парк „ Рила “ показаха пред потребителите на обществени услуги естествените благосъстояния на парка, демонстрираха им посредством презентация значимите обекти и споделиха любопитни обстоятелства. Потребителите на обществени услуги рисуваха, изработваха приложения, редиха пъзели по тематиката.
Поради проявения огромен интерес, представителите на Национален парк „ Рила ” и ръководителите на обществени услуги, се сплотиха към концепцията да бъде проведено посещаване на резерват „ Парангалица “ с опознавателна и просветителна цел за потребителите на обществени услуги.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР