Директорът в Ювентус Фабио Паратичи е бил в Турция снощи,

...
Директорът в Ювентус Фабио Паратичи е бил в Турция снощи,
Коментари Харесай

Юве изпрати директор да подкокоросва Погба в Турция

Директорът в Ювентус Фабио Паратичи е бил в Турция нощес, с цел да работи по две значими покупко-продажби за клуба. Той е трябвало да дискутира както предстоящата покупка на Мерих Демирал от Сасуоло, по този начин и да беседва с Пол Погба за възможното завръщане на французина.

В събота вечер френският народен отбор падна с 0:2 от Турция в европейска подготовка, а двете цели на „ бианконерите” играха в мача. 21-годишният Демирал може да се смята за несъмнено ново попълнение, защото Юве и Сасуоло към този момент прецизираха изискванията, при които ще се случи продажбата. Шампионът на Италия ще заплати 15 милиона евро плюс бонуси за бранителя, като „ неровердите” избраха тази оферта пред препоръчаните от Атлетико Мадрид 25 милиона евро. Основната причина за това била готовността на Юве да остави играча още година в Сасуоло, където турският национал дефинитивно да привикне към калчото.

Демирал изнесе доста мощен мач против Франция нощес и не е изключено Паратичи да е ревизирал дали няма метод да форсира вливането на футболиста в „ черно-белите” редици. „ Ла Стампа” от своя страна твърди, че 26-годишният Погба остава в полезрението на Ювентус. Изданието има вяра, че халфът и Паратичи са съумели да разменят няколко думи след последния съдийски сигнал.

Ако Погба реши да си тръгне от Манчестър Юнайтед това лято, то ще има да разсъждава освен върху офертата на Юве, а също и над тези от Пари Сен Жермен и Реал Мадрид.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР