Директорът на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ Майк Помпео

...
Директорът на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ Майк Помпео
Коментари Харесай

ЦРУ: До няколко месеца Северна Корея ще се сдобие с възможности да удари САЩ

Директорът на Централното разследващо ръководство (ЦРУ) на Съединени американски щати Майк Помпео разгласи, че на Северна Корея са й нужни единствено няколко месеца от сдобиването със качества да нападне Съединени американски щати. Той даде изявление за американската телевизия CBS.

"Никога няма да узнаем точния темперамент на това, което се случва. Никога няма да узнаем точния миг, в който ще продължат да взривяват друга нуклеарна бомба, но главната заплаха е това, че програмата за нуклеарни оръжия на Северна Корея продължава да се уголемява, да напредва, да става по-силна, по-способна и надеждна ", посочи Помпео.

Когато обаче водещият напомнил на шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ, че той е употребявал същата фраза за оставащи няколко месеца, когато е приказвал за севернокорейската опасност преди повече от шест месеца, Помпео коментирал, че американското държавно управление работело пламенно, с цел да отбрани страната и да удължи във времето този график. "Вярно е ", призна той и добави: "Надявам се да мога да го кажа и след година. Американското държавно управление работи старателно, с цел да удължи този период. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР