Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров е изтрил всичките си скандални

...
Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров е изтрил всичките си скандални
Коментари Харесай

Ефектът BulNews! Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров изтри скандалните си чатове във фейсбук

Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров е изтрил всичките си скандални чатове във фейсбук, откри инспекция на организация BulNews.
Миналият понеделник медията ни единствена разгласява циничните му мнения към други консуматори, които няколко дни по-рано бяха наводнили обществената мрежа.



Още същия ден десетки национални и районни медии тиражираха скандалните ни разкрития за шефа на здравната ревизия във Враца и по този начин цялата страна разбра що за субект е подложен отпред на основната институция. За неприемливото обществено държание на Орлин Димитров е бил известен и служебният министър председател Стефан Янев.
На този стадий няма информация каква връзка е имало сред него и здравния министър Стойчо Кацаров, само че пък резултатът от нея е реалност. В сряда Орлин Димитров изтри просташките си мнения и обиди от групата „ Да се преброим като врачани “. Нещо повече!
След като бе върнат като шеф, той ежедневно пускаше по 7-8 изявления в страницата на РЗИ-Враца във фейсбук. Линковете бяха от разнообразни национални медии, само че правеше усещане неговата уязвимост към уеб страницата на банкрутиралия врачански ежедневник „ Конкурент “, който е благосъстоятелност на Делян Пеевски.
Явно по разпореждане от София, с изключение на невъзпитаните си писаници в разнообразни групи в обществената мрежа, той е получил и заповед да отстрани всички свои изявления от страницата на здравната институция във фейсбук. Проверка там откри, че не е останала нито една негова споделена вест, без значение на каква тематика е била.
Отгоре на всичко от през вчерашния ден самозабравилият се шеф не е написал нито ред във фейсбук, което е извънредно извънредно на фона неговата свръхактивност до момента. Очевидно заповедите на неговия принципал са били ясни и безапелационни, защото капризен вид като Орлин Димитров не би спрял да клюки и наскърбява единствено от положително образование.
Врачанската общност обаче чака по-кардинални ограничения по отношение на личността на компрометирания шеф на РЗИ-Враца, като неговото освобождение от поста наподобява най-логичното последващо деяние на служебното държавно управление. Ясно е, че връщането на Орлин Димитров отпред на здравната ревизия е една от огромните неточности на премиера в бързането да бъдат сменени фрагментите на ГЕРБ.
Врачани имат вяра и се надяват, че в случай че на това държавно управление не му остане време, то идващото ще поправи грешката с назначението на Орлин Димитров за шеф на толкоз основна институция.
През това време организация BulNews работи по нови сигнали, свързани с методите на работа на шефа на РЗИ-Враца, за които скоро обществеността ще бъде известена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР