Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров днес се почувствал зле и

...
Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров днес се почувствал зле и
Коментари Харесай

Извънредно! Шефът на РЗИ-Враца Орлин Димитров с инсулт, линейка лети към болница в Плевен

Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров през днешния ден се почувствал зле и потърсил здравна помощ, научи извънредно организация BulNews.
При прегледа било открито, че има подозрения за получен инсулт и било взето решение компрометираният админ да бъде неотложно превозен към МБАЛ „ Сърце и мозък “ в Плевен.
След прекосяването на проучвания на скенер станало ясно, че се касае за микроинсулт. По неофициална информация той е положително общо положение, само че предстоят още спомагателни прегледи. По всяка възможност шефът на здравната ревизия ще се наложи да излезе в дълъг болничен.
Причината за влошеното му здравословно положение може да е в напредналата му възраст, само че има и друга причина за това.
През тази седмица в РЗИ-Враца имаше инспекция от Министерство на здравеопазването, която ревизира десетките сигнали за методите на работа на Орлин Димитров, както и изявления за общественото му отношение към съперниците му. Поведението на хората от София подсказало на скандалния началник на инспекцията, че нещата са съществени и може би ще се стигне до неговото премахване от поста. Един дълъг болничен би отсрочил това за времето, когато не се знае кой ще ръководи министерството.
Орлин Димитров към този момент е излизал за дълъг интервал в болничен и това се случи при предходното му уволняване като шеф на РЗИ.
Само времето ще покаже дали и в този момент става въпрос за сходно развиване на събитията към неговата противоречива персона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР