Директорът на предприятието Младен Иванов потвърди, че паяците“ са за

...
Директорът на предприятието Младен Иванов потвърди, че паяците“ са за
Коментари Харесай

Варна остана без паяци“

Директорът на предприятието Младен Иванов удостовери, че „ паяците “ са за ремонт и предложи в тази обстановка жителите да алармират полицията, съобщи " Варна на следващия ден ".

Всички коли с техническо средство вид “Паяк ”, за наложително пренасяне на МПС в нарушаване, сега са счупени и за ремонт. Тази информация са получили сутринта жители, чиито гаражи се оказали блокирани от спрял пред тях автомобил. На телефона за повикване на техническо средство вид “Паяк ” 052/820-921 служителката е обяснила още, че и петте „ паяка “ на общинското дружество „ Паркинги и синя зона “, което извършва активност репатриране са отвън строя, като последният се е счупил в неделя. 

Директорът на предприятието Младен Иванов удостовери за Радио Варна, че „ паяците “ са за ремонт и предложи в тази обстановка жителите да алармират полицията. Иванов отхвърли да разяснява аргументите, с цел да се стигне досега, в който и петте уреди на предприятието, да са отвън строя по едно и също време, с претекста, че не е оторизиран да дава изявление от общинския пресцентър. Радио Варна се обърна по случая към пресслужбата на Община Варна за изявление по тематиката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР