Директорът на ОДМВР Монтана ст. комисар Ивайло Антонов награди 12-годишните

...
Директорът на ОДМВР Монтана ст. комисар Ивайло Антонов награди 12-годишните
Коментари Харесай

Директорът на полицията в Монтана награди млади художнички

Директорът на ОДМВР Монтана ст. комисар Ивайло Антонов награди 12-годишните Александра Александрова и Михаела Михайлова от ломското Първо ОУ „ Никола Първанов” и 10-годишната Вилислава Филипова от берковското Трето ОУ „ Иван Вазов”.
Ученичките получиха грамоти и дарове за отличното им показване в Националния конкурс за детска рисунка „ Полицаят е мой другар и учител”, извършен от Главна дирекция „ Национална полиция” през декември на 2018 година Подаръчните комплекти съдържат грамота от ГДНП, скицник, флумастри, ученическа стратегия и светолоотразителни гривна, стикер и ключодържател.
При визитата си в ОД Министерство на вътрешните работи Монтана трите девойки се качиха и на един от най-новите полицейски джипове, с който направиха къса разходка по улиците в регионалния град.
В Националния конкурс за детска рисунка „ Полицаят е мой другар и преподавател “ участваха 84 рисунки на членове на Детските полицейски управлния от цялата страна. Рисунките на участниците бяха изложени на благотворителен търг на церемонията „ Полицай на годината “ Сумата от 5 000 лв., събрани от ликвидация на рисунките, ще бъде преведена в интерес на Националната благотворителна акция за подкрепяне на децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР