Директорът на областната дирекция Земеделие Божидар Йосифов освобождава поста до

...
Директорът на областната дирекция Земеделие Божидар Йосифов освобождава поста до
Коментари Харесай

Рокади в Благоевград! Гласят бившия експерт в общината Емилия Вълова за шеф на общинска служба Земеделие, директорът на областната дирекция Б. Йосифов освобождава поста до часове

Директорът на регионалната дирекция " Земеделие " Божидар Йосифов освобождава поста до броени часове, заповедта му е на бюрото на министър К. Вътев и се чака всеки миг да бъде подписана. Според осведомени, ще му бъде връчена най-късно до края на седмицата. Две са спряганите кандидатури за шеф на регионалната дирекция " Земеделие ":

Досегашният началник на общинската работа Йордан Гоцев и специалист от Петрич, който сега работи в регионалната дирекция. Ако Гоцев оглави Областната дирекция, по този начин както се приказва за мястото му се спряга освободената от община Благоевград Емилия Вълова, която беше специалист в общинската дирекция " Земеделие ".За Вълова споделят, че е потвърден експерт в региона на земеделието.

За промяната на Божидар Йосифов Struma. com заяви още в средата на февруари, когато до нас доближи информация за поредност кавги в дирекцията, която Йосифов управлява от лятото на 2023 година.

Божидар Йосифов е някогашен началник на Общинската работа по земеделие в Кочериново. Той беше основен специалист в дирекция “Общинска благосъстоятелност и земеделска политика ” на община Дупница и шеф на Общинското дружество по озеленяване, след това зае длъжността основен секретар в Областна дирекция “Земеделие ” в Кюстендил
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР