Директорът на областната дирекция на МВР в Монтана ст. комисар

...
Директорът на областната дирекция на МВР в Монтана ст. комисар
Коментари Харесай

Полицаи от Монтана дариха над 3 хил. лв. за деца на починали колеги, 2 момичета от Лом получиха подаръци

Директорът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана ст. комисар Пламен Томов връчи по 800 лева на 4 деца на умряли чиновници, събрани при обичайна благотворителна акция на дирекцията, която се организира за 16-а поредна година.
В навечерието на празниците, финансова поддръжка получиха 15-годишната Елица и 14-годишният й брат Димитър - деца на мл. полицейски контрольор от Участък Чипровци, 19-годишната Дария - щерка на умряла служителка на районното ръководство във Вършец и 21-годишният Денислав от Берковица - наследник на умрял чиновник. Ст. комисар Пламен Томов пожела на децата да следват фантазиите си и в никакъв случай да не се отхвърлят, без значение от компликациите.
Елица и Димитър не престават междинното си обучение в Монтана, а по-големите от тях - Дария и Денислав са студенти в столицата. За поредна година децата получават парична помощ от сътрудниците на умрелите си родители, които от сърце им им желаят доста здраве, шанс и радостно посрещане на идните Коледни и Новогодишни празници.
Поради конюнктура, в която ни сложи пандемията, тази година Коледното празненство на Националната благотворителна акция на Министерство на вътрешните работи в столицата не се състоя и две девойки от Лом нямаха опция персонално да получат подаръците си от управлението на Министерство на вътрешните работи.
14-годишната Ния и 7-годишната Никол от крайдунавския град - дъщери на граничен служител на реда, умрял по време на командировка в тежка автомобилна злополука на пътя Бяла – Русе, са две от 86-те деца от цялата страна, които вземат участие в благотворителна акция на Министерство на вътрешните работи. Те също получиха подаръците си ст. комисар Пламен Томов - ваучер на стойност 1 000 лева и дарове.
Благотворителната самодейност за децата на починали и потърпевши при осъществяване на служебния дълг служители на реда и пожарникари е целогодишна, средства се набират посредством къс номер 1866.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР