Директорът на Държавната психиатрична болница "Св. Иван Рилски" д-р Светослава

...
Директорът на Държавната психиатрична болница "Св. Иван Рилски" д-р Светослава
Коментари Харесай

Специалист коментира четворното убийство в Нови Искър


Директорът на Държавната психиатрична болница "Св. Иван Рилски " доктор Светослава Гълъбова разяснява в утринния блок на "Нова телевизия " четворното ликвидиране в Нови Искър.

"Това, което разбрах, е, че упрекнатият в убийството е бил болен от туберкулоза. Това е болест на крайната мизерия. Явно са имали доста проблеми, щом майката е търсила помощ в обществените медии, била е и персонален помощник. Имало е доста проблеми това семейство. Когато има заболели членове на фамилията, не получава задоволително поддръжка ", разяснява тя.

"Ние като общество не поддържаме нашите заболели. Независимо за какви заболявания става въпрос. Тежката хроничната болест в едно семейство е огромен проблем. Трудно се гледа един болен човек, без значение от какво е болен - дали е на легло или на крайник. Може би е имало опция да им се помогне. Редът е следният: Подава се тъжба до съответната районна прокуратура, внася се в съда. Но тази система е доста тромава. Има и това, че хората се тормозят да се заявят като заболели, да разгласят, че имат непосредствен човек на фамилията, който е болен, и това е проблем ", сподели още Гълъбова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР