Директорът на бургаската полиция Калоян Калоянов заяви пред bTV, че

...
Директорът на бургаската полиция Калоян Калоянов заяви пред bTV, че
Коментари Харесай

Шефът на полицията в Бургас: Познавах лично двамата колеги, награждавани са многократно

Директорът на бургаската полиция Калоян Калоянов съобщи пред bTV, че е познавал двамата починали служители на реда и те са били награждавани неведнъж.
Прочетете още
" Лично познавам и двамата чиновниците. Работих дружно в Пето районно с Наско Градев. Той е чиновник с 18 години стаж и е награждаван 17 пъти, фамилен е с две деца. Йордан Илиев е със седем години стаж и е награждаван 12 пъти. Освен сътрудници те са ми и близки ", съобщи шефът на бургаската полиция.

" Нашите чиновници са работили вярно те незабавно са се отправили на мястото където идва рейса. Ясно обозначен полицейски автомобил с пуснати светлини, само че рейса не е спрял изобщо. Когато идват тъкмо тогава рейсът идва и са реагирали извънредно бързо. Те са нямали време за различен тип реакции ", каза Калоян Калоянов.

" Подобна скица за мигранти беше разкрита през предходната година. Лицата, които по един или различен метод са били директно или индиректно свързани с случая са арестувани. Един от целите на регионалната дирекция е миграционният напън, а другият е обезпечаването на туристическия сезон. Това е първата ни година след коронавирус, в която имаме огромен брой туристи и те водят и престъпен контингент. Използваме чиновници, които не са от Бургас от юни до август. Подпомагаме и гранична полиция, както се е случило и нощес. Министърът на вътрешните работи разгласи ограниченията, които предстоят. Със сигурност ще се подхващат дейности, които ще доведат до резултат ", съобщи Калоянов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР