Директорът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев коментира убийството на Мартин

...
Директорът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев коментира убийството на Мартин
Коментари Харесай

Бойко Станкушев: Съпругата на убития Мартин е работела заедно с жената на Гешев

Директорът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев разяснява убийството на Мартин Божанов, прочут като Марто Нотариуса, в столичния кварал „ Горна баня “.

Убитият е прочут като участник в съмнителни имотни покупко-продажби.

Мисля, че екзекуторите са бързали да го убият, защото е имало очевидци. Иначе щяха да го причакат на по-усамотено място, съобщи по Нова Тв Станкушев.

Може доста хора да имат претекст да го извършат.

Първо, това могат да бъдат хора, които са от тази група, която той управлява и координира, която е обвързвана с откраднати парцели. Може да е някой, който е излъган и не е издържал, може да е някой от жертвите, облагодетелстваните или подвластните, добави Станкушев.

Има доста, не знам дали са към 200, както се приказва, само че такива са доста. Аз познавам хора, на които са им откраднали по тоя метод жилищата.

Как с документи всичко се фалшифицира и те си обезпечават отбрана.

Значи, в случай че човек се оплаче в полицията, няма да реагира както би трябвало прокуратурата. Ние познаваме такави хора, които са ограбени, сподели още Станкушев.

Последният разкри по какъв начин е работила групата на Мартин: Намират прекрасен, безценен, централен парцел, притежателят на който не живее в България. Тези хора, които той управлява, изследват тази работа и завладяват парцела.

Имаше парцел, който притежателят си го върна, директно в център на София, до Съдебната палата. Там е

открита огромна подслушвателна инсталация, близо да постройката, в която има доста магистрати,

добави Станкушев.

Той разкри, че брачната половинка на Мартин е била чиновник на ГДБОП, като е назначена с конкурс по метод, по който не може да бъде отстранена или уволнена. Както е ставало с някогашни спасители и някогашни частни правосъдни реализатори.

Станкушев дефинира дамата като легална къртица.

Семейството на Мартин е обвързвано със фамилията на някогашния основен прокурор Иван Гешев и с това на Петьо Еврото. В единия от случаите едната е била на слубжа при другата - брачната половинка на Мартин и дамата на Гешев са работили дружно. Има информация, че са били познати и в близки връзки, разяснява Бойко Станкушев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР