Дипломати, народни представители, кметове и данъчни служители са сред хората,

...
Дипломати, народни представители, кметове и данъчни служители са сред хората,
Коментари Харесай

СП: Дипломати, депутати, кметове и данъчни служители имат несъответствия в имуществените декларации

Дипломати, народни представители, кметове и данъчни чиновници са измежду хората, които имат несъответствия в имуществените заявления. Това сочат данните на Сметната палата. Общо несъответствията в имуществените заявления на хората, заемащи висши държавни длъжности, са 275. 
Най-честият пропуск е за обявление на благосъстоятелност или приходи, добити от брачна половинка или брачната половинка. Например, ръководителят на Патентното ведомство Петко Николов е не запомнил за 20 000 лв. приход на брачната половинка си. Подобни пропуски са позволили даже и представители на Националната организация за приходите, измежду които основният секретар Гавраил Забуртов . Той е пропуснал да оповести апартамент, добит от брачната половинка му в град Смолян.
Депутатът от левицата Петър Кънев също не е заявил приходи на брачната половинка си. Сред народните представители с несъответствия в декларациите са Весела Лечева , Антон Дончев , Стефан Кенов и други. Лидерът на " Движение 21 " Татяна Дончева е забравила да заявява малко над 9 000 лв. от приходите си. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР